ودود موذن زاده، فرزند سلیم موذن زاده اردبیلی، در سال 1339 در شهر اردبیل، در خانوادهای مذهبی دیده به جهان گشود. به لحاظ موروثی بودن صدای خوش در خانواده موذن زاده اردبیلی وی نیز از این موهبت بهرهمند شد.
«دود موذن زاده» در دو زمینه موسیقی ایرانی و موسیقی آذری فعالیتهای چشمگیری دارد. او در سال 1358 موسیقی ایرانی را نزد مرحوم ملتپرست، شاملو و آشتیانی شروع کرد و از سال 59 در چاووش نزد ناصحپور رفت و از محضر او بهره برد. همزمان نزد فرخ مظهری نواختن تار را آموخت و از سال 65 به شکل علمی و آکادمیک موسیقی آذری را فراگرفت و از محضر استاد آغاخان عبداللهیف بهرهمند شد و راه و روش وی را ادامه داد. وی پس از آشنایی با استادان بزرگ موسیقی آذربایجان همانند حاجیبابا حسیناف، یعقوب احمداف، رامیز قلیاف، عارف بابایف و دیگر هنرمندان بزرگ آذربایجان، موفق به اجرای شیوههای مختلف موسیقی مقامی آذربایجان شد و توانست آثاری به یاد ماندنی از خود به جای بگذارد؛ تاحدی که رادیو دولتی آذربایجان (باکو) وی را سرآمد خوانندگان مقامی ایران قلمداد کرده است.
او به همراه استاد بزرگ کمانچه، هابیل علیاف، کنسرتهای متعددی را در ایران اجرا کرده است. ودود مؤذن ضمن تحقیق گسترده در موسیقی عاشیقی، نواختن ساز قوپوز را نزد استاد حیدری آموخته است.
وی از سال 69 در واحد موسیقی صداوسیما همکاری خود را آغاز و در این مدت سرودهای مختلفی را اجرا و ضبط کرده است.
موذن زاده از سال 72 با ارکستر بزرگ نظامی دانشگاه نظام، به عنوان تکنواز، همکاری داشته و در جشنوارههای مختلفی اجرای برنامه داشته است. همچنین با تشکیل گروه سهند در مرکز سرود و آهنگهای انقلابی تالار وحدت، از سال 68 تا 76، کنسرتهایی در سراسر ایران و خارج از کشور اجرا کرده است و از سال 1376 نیز با تشکیل گروه آراز به عنوان خواننده به فعالیت خود ادامه داده و آثار ماندگاری را بهخصوص در خارج از کشور اجرا کرده است؛ ولی فعالیتهای هنری او به موسیقی ختم نمیشود.
***
اذان
پسران شیخ کریم، اذانی را که پدرشان در آواز بیات ترک ساخته بود، میخواندند. اما بیشتر از همه رحیم موذنزاده آن را میخواند؛ به خصوص که بعد از مرگ پدر، او به جای شیخ کریم مؤذن مسجد امام شد. ودود موذنزاده فرزند سلیم، سومین نسل از این خانوادهاست که این اذان را میخواند.
***
نقاشی
در زمینه نقاشی، تاکنون چهار مجلد از نمونه آثار وی به چاپ رسیده است.
***
مجسمهسازی
ودود مؤذن زاده در زمینه مجسمهسازی هم تبحر خاصی دارد. او دوره تکمیلی مجسمهسازی را در کشور آذربایجان و با بهرهگیری از استادان بنام گذرانده است. مجسمههای برنزی مشاهیر بنام اردبیل، در میدانهای مختلف این شهر، چشم هر بینندهای را نوازش میدهد.