بهزاد عبدی متولد 1352 در تهران، آهنگساز و رهبر ارکستر است
بهزاد عبدی بعد از اتمام تحصیل در دبیرستان البرز، مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی متالورژی از دانشگاه صنعتی شریف اخذ نمود. اما به خاطر علاقه وافرش به موسیقی و استعداد خاصش در این زمینه، در اوکراین به تحصیل در رشته موسیقی پرداخت و مدرک کارشناسی ارشد خود را دریافت کرد از اساتیدی چون وادیم ژوراویتسکی، لودمیلا یورینا، لئو کالادوب نام برد. وی مقدمات اولیه موسیقی را نزد فرهاد فخرالدینی آموخته است. وی همچنین سه تار را تا دهه هفتاد به صورت جدی زیر نظر محسن نفر آموزش می دید.
فعالیت بهزاد عبدی در زمینه آهنگسازی از سال 1377 به طور مستمر آغاز شده است. او که در سال 1382 برای ادامه تحصیل از ایران به اکراین سفر کرد، آثارش با ارکسترهایی همچون ارکستر فیلارمونیک کی اف، ارکستر رادیو کمپانی اوکراین و ارکستر ناسیونال اوکراین ضبط شدهاست.
او در سال 1387 جایزه بهترین موسیقی مسابقه ورزش و آواز را برای قطعه «پهلوان» از آکادمی ملی المپیک، و در سال 1388 سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را برای موسیقی فیلم «آل» و در سال 1393، همین جایزه را برای فیلم «مزار شریف» دریافت کرد و در سال 1390 تندیس سرو طلایی بهترین موسیقی پویانمایی را برای «افسانه ماردوش» در جشنواره تلویزیونی جام جم از آن خود کرد.
بهزاد عبدی را می توان دارای بیشتری تعداد ضبط آثار سمفونیک در میان موسیقیدانان ایران دانست.
بهزاد عبدی سه اپرای مشهور را در کارنامه خود دارد: عاشورا، مولوی و حافظ.
اپرای عاشورا، اولین اپرای ساخته شده توسط بهزاد عبدی و همچنین اولین اپرای با استیل آواز ایرانی است که در سال 1387 بر روی لیبرتوی بهروز غریب پور ساخته شد. ضبط این اپرا در همان سال با خوانندگی محمد معتمدی، مهدی امامی، علی خدایی، مصطفی محمودی، فرشاد فولادوند، عامر شادمان، مهدی جاور، بهار موحد، کیوان فرزین، حسین مؤمن ثانی در ایران و اکراین انجام شد که توسط بنیاد رودکی به انتشار رسید ولی به جز در برنامههای مربوط به بنیاد رودکی، در هیچ جا این سی دی در دسترس عموم قرار نگرفت! ولی اجرای عروسکی آن بارها توسط بهروز غریب پور در کشورهای مختلف به روی صحنه رفتهاست.
اپرای مولانا دومین همکاری مشترک بهروز غریب پور به عنوان نویسنده لیبرتو و بهزاد عبدی است که در سال 1388 به رهبری ولادمیر سیرنکو ضبط شد. این اپرا نیز همانند اپرای عاشورا با دو استیل آواز کلاسیک ایرانی و آواز کلاسیک غربی تنظیم شدهاست که همایون شجریان، محمد معتمدی، حسین علیشاپور، علی خدایی، ملیحه مرادی، مصطفی محمودی، اسحاق انور، مهدی امامی، کیوان فرزین، سارا رضازاده، علی یاری، رضا نجفی مهیاری، علی نجفی ملکی، سولماز بدری در آواز ایرانی و محمد رضا صادقی، عامر شادمان، مهدی جاور، سجاد پورقناد و احسان نصیری خوانندگان کلاسیک آن هستند.
اپرای حافظ سومین همکاری مشترک بهروز غریب پور به عنوان نویسنده لیبرتو و بهزاد عبدی است که در سال 1391 به رهبری ولادمیر سیرنکو ضبط شد. این اپرا نیز همانند اپرای عاشورا و مولوی با دو استیل آواز کلاسیک ایرانی و آواز کلاسیک غربی تنظیم شدهاست که محمد معتمدی، حسین علیشاپور، اسحاق انور، مهدی امامی، محمد ذاکر حسین، مژگان چاهیان، سحر محمدی، بابک صبوری، اسحاق انور، مهدی امامی، سجاد پورقناد، علیرضا سعیدی، وزیر: علیرضا سعیدی، علیرضا علویان، علیرضا مهدیزاده، وصال علوی، رسول رهو، طیب فقیه، صادق اسحاقی، کیوان فرزین، علی زند وکیلی، مهدی مهدی قلی، مهدی هدایی، هادی فیض آبادی، سیاوش عظیمی در آن نقش دارند.
عبدی که سابقه ای نیز در کار بازیگری داشته است، در شهرویور 92 در تئاتر سیندرلا به کارگردانی آقای جلال تهرانی که در تئاتر شهر اجرا شد، بازی کرد. این کار حدود یک ماه بطول انجامید.
بهزاد عبدی که در اکراین رهبری ارکستر را زیر نظر ولادمیر سیرنکو آموخته است، برای اولین بار در سال 1394، در کنسرتی به نام «شب موسیقی فیلمهای مسعود کیمیایی»، ارکستر سمفونیکی را در تالار وزارت کشور تهران رهبری کرد.
از مهمترین موفقیت های بهزاد عبدی می توان انتشار دو اپرا از او (مولوی و حافظ) با انتشارات معتبر ناکسوس (NAXOS) است.