display result search
منو

مژده ماه رمضان

  • 2 قطعه
  • 3':55" مدت زمان
  • 559 دریافت شده
تصنیف به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان
نوازنده تار، محمد دلنوازی
در سال 1332 در تهران متولد شد، پس از طی تحصیلات ابتدایی در سال 1346 جهت تحصیل در رشته موسیقی وارد هنرستان موسیقی شد. ابتدا نزد هنرمند باارزش احمد رحمانی‏پور شروع به یادگیری موسیقی کرد، پس از مدت یک سال، نزد هنرمند عزیز و معلم دلسوز هوشنگ ظریف رفت و بعد از دریافت دیپلم به خدمت استاد علی‏اکبر شهنازی رفت و ردیف‏های سازی را مدت سه سالاز محضر این استاد بزرگ فراگرفت. محمد دلنوازی همزمان با تحصیل نزد این اساتید، نزد شادروان استاد محمود کریمی رفت ردیف‏های آوازی را نزد ایشان کسب فیض و بهره‏ور گردید. سپس برای گذراندن دوره لیسانس در سال 1352 وارد هنرکده موسیقی شد که مجددا از محضر استادان فوق برای تکمیل ردیف‏ها و گوشه‏ های موسیقی سنتی ایران استفاده کرد و در سال 1356 موفق به اخذ لیسانس در رشته ساز تخصصی تار گردید. وی از سال 1350 کار خود را با ارکسترهای ملی در وزارت فرهنگ و هنر وقت به سرپرستی استاد فرامرز پایور شروع کرد و همان سال برای اجرای کنسرتی همراه با گروه نوازنده جهت شناساندن موسیقی سنتی ایران به کشورهای الجزایر و ایتالیا سفر نمود، سپس با استاد فرامرز پایور جهت کنسرت‏هایی تحت قراردادهای فرهنگی و هنری بین ایران و ممالک جهان، مسافرت‏هایی به کشورهای تونس، ایتالیا، فرانسه، یونان و چند کشور دیگر کرد و تجربیات بسیاری را در این مسافرت‏ها کسب نمود. وی مدت 12 سال در خدمت استاد پایور بسیاری نیاموخته‏ها را از این استاد آموخت. محمد دلنوازی، فعالیت‏های هنری فراوانی، از جمله اجرای کنسرت‏های متعدد در تالار رودکی و دیگر شهرهای کشور، در ارکستر سماعی رادیو، ارکستر سنتی صبا در وزارت ارشاد اسلامی و ارکستر سنتی صداو سیما جمهوری اسلامی ایران، داشت است.

محمد یحی کیوان قزوینی معروف به «واعظ قزوینی» و «شیخ یحیی واعظ»
در سال 1264 خورشیدی در قزوین به دنیا آمد. پدرش «شیخ اسماعیل واعظ» از وعاظ و صوفیان قزوین بود. وی صاحب، مدیر و سردبیر روزنامه نصیحت و از دوستان ملک‌الشعرای بهار بود. محمد کیوان قزوینی در سال 1304 ترور شد. ترور وی تنها به خاطر شباهت چهره او با ملک‌الشعرای بهار رخ داد. «بهار» از طرف مخالفین محکوم به مرگ شده بود و «محمد کیوان قزوینی» به جای وی توسط آدمکشان کشته شد. روایت دیگری نیز وجود دارد که وی به‌خاطر این که برادرش عباسعلی کیوان قزوینی از افراد با نفوذ و نزدیک به سلسله قاجار بوده است ترور شده‌است. از سوی دیگر عده‌ای، معتقدند قتل واعظ نه به دلیل شباهت با بهار بلکه به دلیل مقالات تند او علیه نظامیان و سردار سپه بوده و این قتل کاملاً عامدانه و آگاهانه در راستای اهداف سردار سپه و طرفدارانش بوده‌است.

آهنگ ها

  • عنوان
    زمان
  • 3:56
    بیات اصفهان, دوستان! مژده كه ماه رمضان می آید وقت آمرزش هر پیر و جوان می آید می توان كرد نثار قدمش جان عزیز كه ز درگاه خداوند جهان می آید تا كند پاك ز آلایش عصیان، همه را موج رحمت ز كران تا به كران می آید سفره ی رحمتش افتاده در این ماه شریف به خبر كردن ما بیخیران می آید عمل خویش، تو امروز نكو كن واعظ! كه بدونیك تو فردا به میان می آید واعظ قزوینی
  • 3:55
    بی كلام

مشخصات موسیقی

سایر مشخصات

تصاویر

دیدگاه خود را بنویسید
دیدگاه

آلبوم‌هایی از همین سبک

صدای موسیقی