بهزاد فروهری نوازنده در سال 1329 در رشت متولد شد.
بهزاد فروهری در 29 خرداد سال 1329 در شهر رشت در خانواده ای اهل موسیقی و آشنا به موسیقی به دنیا آمد. از دوران کودکی علاقه بسیار زیادی به موسیقی داشت و این کشش و علاقه به موسیقی سبب گردید تا در اولین فرصت، جهت فراگیری ساز نی همت گمارد و بخصوص با شنیدن آثار حسن کسایی از رادیو ساز "نی" را انتخاب کند و از دوازده سالگی بدون استاده از هیچ استادی به صورت خودآموز به کشف راه های نواختن این ساز پرداخت.
پس از آشنایی مقدماتی با ساز نی او توانست از محضر هنرمند سرشانس این ساز، حسن کسایی استفاده کند؛ سپس برای یادگیری ردیف ها و گوشه های آوازی موسیقی دستگاهی از وجود استادانی مانند جلیل شهناز، علی اصغر بهاری، دکتر داریوش صفوت و محمود کریمی کسب فیض کرده و از کلاس مصطفی کمال پورتراب در سلفژ و نت خوانی بهره برد و دوره هنرکده موسیقی ملی و سپس دانشگاه هنر را به پایان رساند و به درجه کارشناسی نائل شد. همچنین او در رشته مهندسی ماشین سازی فارغ التحصیل شده و 15 سال سابقه تدریس در هنرستانهای صنعتی تهران و انستیتو تکنولوژی را دارد.
بهزاد فروهری از سال 1353، در رادیو همراه گروه شهناز با استادانی چون: جلیل شهناز، علی اصغر بهاری، امیر ناصر افتتاح و محمدرضا شجریان همنوازی کرد و از سال 1355 در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی سنتی ایران (وابسته به سازمان صدا و سیما) مشغول تحقیق، تدریس و همکاری شد که در این مرکز از رهنمودهای دکتر داریوش صفوت در زمینه موسیقی عرفانی استفاده نموده و بر اندوخته هایش افزود؛ وی در این مدت با بسیاری از گروه های مطرح موسیقی ایرانی به صورت همنوازی و تکنوازی همکاری نموده است که از جمله آنها گروه مولانا به سرپرستی جلیل عندلیبی بود که آثار زیادی به همراه این گروه به اجرا و ضبط رساند.
بهزاد فروهری همچنین مقام اول ردیف میرزا عبدالله را در رشته نی در دومین آزمون باربد سال 1357 به داوری علی اکبر شهنازی، دکتر مهدی فروغ، دکتر مهدی برکشلی، دکتر داریوش صفوت و علی تجویدی از آن خود کرده است.
در بسیاری از آلبومهای موسیقی از جمله «آرام جان»، «آهنگ وفا» و «شب سکوت کویر» به آهنگسازی کیهان کلهر و خوانندگی محمدرضا شجریان، «موسی و شبان» با همراهی جلال ذوالفنون، «شعر و عرفان» با آهنگسازی جلیل عندلیبی و «چشم به راه» با آهنگسازی عطا جنگوک و با صدای شهرام ناظری، «شکوفه های جاویدان» با آهنگسازی جلیل عندلیبی و با صدای شاپور رحیمی، «امان از جدایی»، «جاده ابریشم» و «تازه به تازه» با آهنگسازی جلیل عندلیبی و با صدای علیرضا افتخاری نوازندگی کرده است.
بهزاد فروهری با اجرای کنسرتهای گروهی و انفرادی و شرکت در فستیوالهای گوناگون در کشورهای مختلف جهان از جمله چین، ژاپن، کره جنوبی، یونان، هلند، آمریکا، کانادا و بسیاری دیگر در معرفی موسیقی اصیل ایرانی تاثیر بسزایی داشته است.
آثار منتشر شده از بهزاد فروهری شامل آلبومهای تکنوازی نی از جمله «تنبک و نی»، «یاسمین»، «ناله دشت»، «راز عشق»، «آتش و نی»، «نوای نی» و «آوای بهشت» می باشد.